Pagina's

maandag 30 november 2015

Merry Christmas

Goede avond lieve vrienden.

We zijn alweer maandag; een nieuwe werkweek is weer gestart. Gisteren was het echt geen weer om een hond door te jagen. Wat doe je dan ? Juist, gezellig knutselen.

Ik ben best wel heel erg fier op deze kaart. Kunnen jullie de leuke webwinkel van Ingrid, Cards & Wishes ? Ik ben verzot op de mooie kits die Ingrid altijd maakt. Soms laat ik ze maanden liggen, en dan neem ik ze 20 keer in mijn handen om alle mooie spullen te bekijken . Jammer dat ze deze keer geen tijd had om kerstkitjes te maken. Maar hé, sjans dat ik de mijne van vorig jaar nog liggen had. 

Alles komt uit de kit, behalve de zilveren koord, die is van Stampin Up. Zelfs het papier zat bij de kit, die kon je als aanvulling bestellen. Vind ik altijd net iets makkelijker want soms komen de kleuren toch niet helemaal uit hé. 

Reuze benieuwd wat jullie er van vinden... 




Geniet van jullie avond. 
Liefs
Ilse


zaterdag 28 november 2015

Jingle all the way ...

Goede avond lieve bloggertjes

Vandaag naar de voetbal gaan kijken van de zoon. Ze zijn met 3-2 gewonnen. Ze hebben in feite slecht gespeeld, maar hé, de overwinning is binnen, en dat is belangrijk voor de mannen hunne moral af en toe.

Vandaag weer een kerstkaartje. Een heel eenvoudig kaartje, met niet te veel tralala. Ik ben aan het knippen geslagen met het DSP papier van vorig jaar uit de holiday catalogus van Stampin Up . Knippen is niet echt mijn ding, maar kom.

O ja, nu we toch over knippen bezig zijn. Als jullie nog op zoek zijn naar de Stampin Trimmer, bij Miranda loopt een leuke actie. Je vindt er hier meer info over. De mijne is alvast besteld. 



Gebruikte materialen :
- kaartbasis Action
- Jingle all the way wouldmount bundle Stampin Up 
- DSP holiday cataloog vorig jaar
- zilveren sterren
- witte inkt
- real red inkt Stampin Up 
- whisper white cardstock

Geniet van de avond.
Liefs
Ilse
x

woensdag 25 november 2015

Merry Christmas - happy Holidays 1

Goede namiddag lieve bloggertjes

Vandaag een dagje thuis geweest, recup van de vorige woensdag toen ik een ganse dag moest gaan. Dus hebben we het nuttige aan het aangename gekoppeld en maar wat geknutseld.

Ik zou echt nog eens aan een aantal challenges moeten deelnemen, maar het ontbreekt me in tijd tegenwoordig.

Vandaag wou ik dit kaartje laten zien, met een lieve diecut van LOTV . Ik ben een enorm fan van hun stempels, maar ook van hun diecuts. 



Gebruikt materiaal :
- kaartbasis action
- doilie van Cards & Wishes
- mini tags van Cards & Wishes
- snowflakes elements van Stampin Up
- stevig cardstock van Stampin Up ( holiday cataloog 2014 )
- circle pons Stampin Up

En nu ga ik nog wat strijken .
Fijne avond nog iedereen

Liefs
Ilse

vrijdag 20 november 2015

Home for Christmas

Goede avond lieve bloggertjes

Wat een verschil in temperatuur tegen het begin van de week hé. Je voelt goed waar we stilletjes aan naar toe gaan : naar de winter. Maar het mag wel hoor : tegen de kou kan men zich kleden, alleen de regen vind ik zo rot .

Tijd voor een nieuwe kerstkaart. Ik had de Jingle all the way bundle van Stampin Up en de Embellished Ornaments Wood Mount bundle al geruime tijd thuis liggen, maar nog niets mee gedaan. Na veel gezien op Pinterest toch maar die twee bundles uit de kast gehaald, en dit is het eerste kaartje.


Die grootste vorm van de Embellished Ornaments Wood Mount vind ik zo mooi maar het lukt met niet om het er mooi uit te krijgen. Net als dat vlinder set, had ik - ondanks het feit dat ik er foam tegen geplakt heb - ook. 

Gebruikte materialen :
- cardstock Stampin Up ( whisper white en cherry chobler )
Embellished Ornaments Wood Mount Bundle Stampin Up
Jingle all the way bundle 
- zilveren lintje van Cards & Wishes shop

Geniet van de avond
Liefs van Ilse
x

zaterdag 14 november 2015

Time 2 chill

Goede avond iedereen

Hoe verschrikkelijk wat er daar in Parijs gebeurd is ! Je zal daar maar op citytrip zijn, of een concertje of een voetbalmatch gaan meepikken. Niet te geloven dat zulke dingen gebeuren. Hier zijn echt geen woorden voor. Mijn hart gaat uit naar alle slachtoffers van dit laffe geweld !

Ironisch genoeg gaat het leven verder ... Dus vandaag toch maar weer wat geknutseld. Persoonlijk vind ik tot nu toe mijn mooiste kerstkaart van dit jaar. 


Gebruikte materialen :
- cardstock Stampin Up
- basis kaart van Action
- PL kerstkaart van de holiday cataloog van vorig jaar
- Snow Place stempelset Stampin Up
- Snow friends framelits Stampin Up
- inkt Stampin Up
- Word bubbles dies Stampin Up 
- embellisment zilver Stampin Up

Geniet nog van elkaar, van mekaars vriendschap en liefde.
Nog een warme en vredevolle avond iedereen!

Dikke zoen,
Ilse

woensdag 11 november 2015

Pensioen van mijn collegaatje ...

Goede namiddag bloggertjes

Gisteren was het de laatste dag van Francine, mijn collega . Ze wordt dit jaar 60 jaar en kon op pensioen gaan. Groot gelijk dat ze gaat, ik zou het ook doen, geen seconde twijfelen ,-). Maar ik ga ze wel verschrikkelijk hard missen. 16 jaar hebben we samengewerkt, best wel lang hé aangezien ik nog maar 40 ben ,-)

We hadden natuurlijk ook enkele cadeautjes voorzien. Enkele grappige cadeautjes maar ook verschillende cadeaubonnen : van de C& A, een sportbon, van haar favouriete restaurant, van den Action,... Enfin, we hadden zo een tiental bonnen. 

Ze vroegen of ik een originele manier kon bedenken om de bonnen te overhandigen. Dus maakte ik het boek " Het leven vanaf je pensioen " . Alle bonnen omschreven in 1 tekstballonnetje, en de bonnen verstopt in de zelfgemaakte envelopjes.








 Ze was er super blij mee, dus ik ben blij dat ik het gemaakt heb. 

Gebruikte materialen :
- cardstock Stampin Up
- little letters mal Stampin Up
- Word stempelset en mallenset Stampin Up
- retro fresh design papier Stampin Up
- on film dies Stampin Up
- KJEG stempelset Stampin Up 
- blossem pons Stampin Up
- circle pons Stampin Up

Ik ga je missen Francientje, het ga je goed !

Liefs
Ilse

vrijdag 6 november 2015

Eentje gemaakt door de zoon

Goede avond iedereen

Vandaag een drukke dag geweest : Ikea bezoekje , schoenen gekocht voor de zoon en snel twee plaatselijke boetieks bezocht hier in het dorp die een outlet driedaagse hielden. Moet al eens kunnen hé, eens wat centjes laten rollen. Nu kunnen we er weer wat tegen.

Ik ben al enkele dagen druk in de weer aan een het maken van een bonnenboek voor mijn collega die aanstaande dinsdag haar laatste dag op het werk maakt, ze gaat namelijk op pensioen. Maar later meer daarover.

Terwijl ik aan het knutselen was, kwam Tibo naast me zitten, en maakte hij deze mooie kaart :


Ik vind em persoonlijk heel erg leuk geworden, en dag zeg ik echt niet omdat mijn zoon het kaartje gemaakt heeft. Hij heeft zich heel mooi ook het kleurenschema gehouden zoals ik het hem had uitgelegd, ook wel best mooi ingekleurd vind ik .

Gebruikte materiaal :
- witte kaartbasis Action
- Magnolia afdruk
- Stampin Markers
- Merry Moments DSP Paper Stack Stampin Up ( holiday 2015 )
- Home for Christmas Enamel Dots Stampin Up
- Real Red pompom Trim
- Mini Tag Cards & Wishes

Lekker veel reageren, dan maak je Tibo super blij ,-)
Fijne vrijdag.
Liefs
Ilse

maandag 2 november 2015

75 lentes jong ... mijn papa !

Goede namiddag iedereen

Lekker weertje vandaag hé. Als je door de venster naar buiten kijkt, zou je niet zeggen dat het al november is. Het zonneke schijnt heerlijk op je buiten. 

Vandaag is mijn papa jarig. 75 kaarsjes heeft hij mogen uitblazen, kan al tellen hé. 

Dus zijn we vandaag maar achter de knutseltafel gekropen om een aangepaste kaart en een envelopje te maken. Onze pa heeft het allerliefste bonnekes van zijn stamcafé in 't dorp, dan kan hij met ons ma en met Tibo al eens ene gaan drinken. Die bonnetjes hebben we dan maar in het cadeauzakje gestopt en er gelijk een bijpassende kaart voor gemaakt.

De kaartvorm is niet die van Stampin Up , maar wel die van Boekenvoordeel. Ik zag deze liggen, en het grote voordeel aan deze mal vind ik dat er ook twee reserve stukjes bij zijn, die het papier een maatje kleiner uitsnijden ( ja ja, ik heb het gezien, de rechterkant is omgekeerd :p ) . Dat mis ik wel bij die mal van Stampin Up.


Wat vinden jullie er van ?

Gebruikte materialen :
- DSP Stampin Up
- circle pons en bloempons Stampin Up
- ponpon lint Stampin Up
- snij mal flipkaart Boekenvoordeel
- cijfertjes Action
- tiny letters mal Stampin Up 
- cardstock Stampin Up.

Fijne maandag nog iedereen, voor mij morgen werken dag :( :( . 

Ilse