Pagina's

woensdag 24 februari 2016

Cards, bags & boxes is geboren ...

Goede middag iedereen

Ik heb een beetje groot nieuws te melden  . Sinds maandag is de bevalling ingeleid van Cards, bags & boxes :) De vermoedelijke geboorte is voorzien voor begin volgende week :p

 Nu kunnen jullie niet volgen zeker ? Wel, ik ga een bijberoepje starten. Ik ga proberen om mijn hobby iets meer uit te bouwen en daarom ga ik starten in bijberoep. Tegenwoordig word je in Belgie op alles gecontroleerd, zelfs als je iets verkoopt op Kapaza hebben ze je in't vizier. Ik wil absoluut in orde zijn, dus heb ik een ondernemingsnummer aangevraagd, dan kan ik mijn webwinkeltje fatsoenlijk uitbouwen, maar ook meer deelnemen aan marktjes, mss workshopjes organiseren in de toekomst. We zien wel . 

Best allemaal een beetje spannend. Ik ga ook proberen om geen twintig sociale media te gelijk te combineren, want da's gedoemd om te mislukken. Dus ik ga het houden op een facebookpagina en mijn webwinkeltje . 

Ik ga zeker jullie nog volgen, en ik zal zeker proberen hier af en toe nog eens iets te posten. 

Dikke zoen
Ilse

8 opmerkingen:

 1. Spannend, succes met deze onderneming!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Ilse ... Ik ben benieuw ... spannend !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's een hele stap! Veel succes Ilse!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw !! Ik wens je super veel succes !! O ja , je vroeg me onlangs met wat ik kleurde : copicstiften , die vind ik super om mee te werken !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor de leuke berichtjes. Het is altijd leuk om ze te lezen.
Tot ziens,
Ilse
x